Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-almere.nl


  Live waarzeglijn met live waarzeggers uit Almere
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Almere geven live hulp en advies. Hier krijgt u live hulp en advies van live waarzeggers uit Almere.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzeggers uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Wat een lieve dame met zo'n lieve stem. Tineke, je zag het helemaal zoals het is. Hopelijk komt alles binnenkort uit, eentje is al uitgekomen. Niet voor niets dat Tineke altijd bezet is. Ze is meer dan haar sterren waard.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tineke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Zeer toffe dame . aan de hand van een foto en een naam wist ze me direct alles te vertellen , zonder dat ik ook maar 1 woord zei, het was alsof ik haar al Jaren kende , terwijl ik haar voor de eerst aan de lijn had ,een echt aanrader ,zeker zijn geld waard .




Ervaring van An met waarzegger Shania   Ervaring van An met waarzegger Shania   Ervaring van An geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Cristelle ik wil je bedanken voor al je warme woorden en steun in al die tijd die ik je al spreek. door je wijze raad en je lieve stem hebben me al door zware periodes geholpen en ook je voorspellingen die uitkomen. je ziet het allemaal echt zuiver dank je Marie.




Ervaring van Marie met waarzegger Christelle   Ervaring van Marie met waarzegger Christelle   Ervaring van Marie geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Super lieve dame , ze voelde de dingen meteen aan zoals ze waren , toppie , dank je wel Desteny.




Ervaring van An met waarzegger Desteny   Ervaring van An met waarzegger Desteny   Ervaring van An geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Hi Nima. Hhhh wederom een voorspelling van je uitgekomen. Tot gauw weer en you are the best. Gr Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Nima   Ervaring van Rita met waarzegger Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Alex
  Ervaring met waarzegger Alex
  Beste Alex,

Ik heb je vandaag gesproken. En wat kan je de situatie ontzettend goed aanvoelen en mensen heel goed omschrijven. Echt super knap. Je bent ook heel fijn om mee te kunnen praten.

Dankjewel. En ik zal nog wel eens van me laten horen.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Alex   Ervaring van Karin met waarzegger Alex   Ervaring van Karin geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Dag, jouw reading heeft mijn ogen geopend. Dankjewel voor de klare taal. Ik kan hier wel mee verder F.H.




Ervaring van Farida met waarzegger Dirk   Ervaring van Farida met waarzegger Dirk   Ervaring van Farida geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Krisha
  Ervaring met waarzegger Krisha
  Dank je wel, je zag duidelijke verschillende punten die zich al afspeelden zonder dat je iets kon weten, welkom op de lijn een meerwaarde, veel succes een collega.




Ervaring van Rita met waarzegger Krisha   Ervaring van Rita met waarzegger Krisha   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  Beste Amber.

Wij hebben elkaar vaak gesproken.
Uw voorspellingen komen heel vaak overeen met de realiteit.
Soms bespreekt u zaken die ik u niet verteld hebt maar u brengt deze naar voren waarbij ik het gevoel heb de juiste medium te spreken.


Paul.




Ervaring van Paul met waarzegger Amber   Ervaring van Paul met waarzegger Amber   Ervaring van Paul geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Jeetje Sanne je had gelijk, dank je voor je mooie reading en advies. Werkelijk ongelofelijk xxxxx.




Ervaring van Samira met waarzegger Sanne   Ervaring van Samira met waarzegger Sanne   Ervaring van Samira geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Bedankt voor je heldere inzichten. Je weet alles zo puur en duidelijk uit te leggen waarom het zo gebeurd en wat ik kan verwachten. Tot nu toe is alles nog precies zo gegaan als je mij voorspeld had. Ik heb ook nu weer het volledige vertrouwen in je en kan rustig gaan slapen. Dank je wel.




Ervaring van Monica met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Monica met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Monica geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met waarzegger Olga   Ervaring van Angela met waarzegger Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Ik bel u iets langer dan een jaar en uiteindelijk heb ik mijn antwoord(u weet wel). Hij was allang met andere mensen bezig, maar ik herkende de signalen niet. Bedankt xx.




Ervaring van Voetbal met waarzegger Cassandra   Ervaring van Voetbal met waarzegger Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Sara, mijn tijd was om. Heb jou niet kunnen bedanken. Bij deze hartelijk bedankt jij bevestigde mijn gevoel en ook kwam jij zelf tot de situatie heel goed gezien x .




Ervaring van V. met waarzegger Sara   Ervaring van V. met waarzegger Sara   Ervaring van V. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tabitha
  Ervaring met waarzegger Tabitha
  Heel fijn gesprek gehad, super lieve dame. Ben heel benieuwd hoe alles gaat lopen voor mij in de liefde, maar ben ervan overtuigd dat jij het goed zag. Je zei dingen die ik zeker kon herkennen.




Ervaring van S. met waarzegger Tabitha   Ervaring van S. met waarzegger Tabitha   Ervaring van S. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Valentine
  Ervaring met waarzegger Valentine
  Valentine is een super zuiver medium en bijzonder goed in haar boodschappen, wil je een prachtig zuiver consult bel haar.
Dank je wel Valentine.




Ervaring van anoniem met waarzegger Valentine   Ervaring van anoniem met waarzegger Valentine   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tabitha
  Ervaring met waarzegger Tabitha
  Al een paar keer heb ik met haar deze pittige dame gebeld.
Elke keer wanneer ik haar spreek voel ik mij opgelucht en weer krachtig. Dit doordat ze straight en correct is. Ze draait er niet om heen en schuift ook niks onder stoelen en banken. Zegt gewoon waar het opslaat. Ze geeft je inzichten en tips om je battle te overwinnen.

Kortom een vrouw waar je terecht kan voor een straight en eerlijke oprechte legging.

Xoxo Tash .




Ervaring van T met waarzegger Tabitha   Ervaring van T met waarzegger Tabitha   Ervaring van T geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Superbedankt voor uw geruststelling Sissy,

Voel me idd nu wel heel rustig en ook goed om te weten wat de toekomsvooruitzichten op korte termijn zijn,.
U hield mij ook niet onnodig aan de lijn, maar gaf duidelijke antwoorden.
Ik raad iedereen aan om u te contacten.

Nogmaals hartelijk dank Sissy,
Een grote knuffel van mij,

R.




Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John. Een lief, oprecht en geduldig man.
Altijd een luisterend oor, niet langdradig.
Bel hem al jaren en tot nu toe zijn alle voorspellingen uitgekomen. U bent de beste voor mij, John. God bless.




Ervaring van Sonja met waarzegger John   Ervaring van Sonja met waarzegger John   Ervaring van Sonja geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  lieve olga, jij bent geweldig, alles wat je zegt is de nagel op de kop, zo recht toe zo recht aan, zo eerlijk en betrouwbaar. Bedankt voor het fijn gesprek lieverd, tot de volgende keer liefs carine.




Ervaring van carine met waarzegger Olga   Ervaring van carine met waarzegger Olga   Ervaring van carine geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Rin
  Ervaring met waarzegger Rin
  Hey Rin

Je heb me goed geholpen, vandaar dat je een vijf krijgt er zijn dingen uit gekomen zoals gebeld worden heel goed en sorry dat ik opdringerig werd ik ga je terug bellen thx.




Ervaring van m h met waarzegger Rin   Ervaring van m h met waarzegger Rin   Ervaring van m h geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mathilda
  Ervaring met waarzegger Mathilda
  Mathilda is een zeer goed medium
Kan super invoelen . Ik spreek haar regelmatig . Dankjewel Mathilde ik houd je op de hoogte . Liefs i.




Ervaring van I met waarzegger Mathilda   Ervaring van I met waarzegger Mathilda   Ervaring van I geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Carola is voor mij de beste. Ze praat me niet naar de mond, met wie ik heerlijk eerlijke gesprekken kan hebben en die er het meest op zit. Dank je lieve Carola. Het is altijd weer fijn met jou te praten en je geeft me telkens weer moed.Ik hoop dat je gelijk krijgt. Liefs.




Ervaring van Hannah met waarzegger Carola   Ervaring van Hannah met waarzegger Carola   Ervaring van Hannah geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stientje
  Ervaring met waarzegger Stientje
  Geweldig gesprek gehad met jou. Je voelt het goed aan, en weet het prima te omschrijven. Dankjewel voor je duidelijkheid.




Ervaring van Anonie met waarzegger Stientje   Ervaring van Anonie met waarzegger Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  O My God het was de moeite waard om in contact te komen met deze engel. Alles wat je zij viel op zijn plek alleen ik moet geloven in mijn zelf en aangeven ik verdiend het beste en dat ga ik zeker doen. Bedankt voor alles lieve engel en hou jouw zeker op de hoogte. P.S. goed op jouw zelf echt een mooi Reading en Positief.

One Love Angela xxx.




Ervaring van Angela met waarzegger Sabine   Ervaring van Angela met waarzegger Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Serena4gen
  Ervaring met waarzegger Serena4gen
  Een mooi en fijn gesprek met serena4gen gehad.
En een mooie voorspelling gehad wacht nu rustig af. positief gevoel over groetjes a.




Ervaring van Anne met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Anne met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Anne geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy is snel duidelijk. geeft direct antwoord op al je vragen, houd je niet onnodig lang aan de lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  1 Woord een top dame, positief en eerlijk ben benieuwd wie geduld heeft wordt extra beloond ik hou je op de hoogte.

Echt een aanrader.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Rin
  Ervaring met waarzegger Rin
  Lieve rin ik mis u hier ,wil u zeggen dat het beter gaat zal niet net zoals hier bij sommige gemeld word van de beste en de liefste want dat kan ik niet weten en zeggen ,maar kan wel zeggen dat je een dikke vijf zeker waart bent .u blijft jezelf groetjes l van veeke uit. Belgie .




Ervaring van L. met waarzegger Rin   Ervaring van L. met waarzegger Rin   Ervaring van L. geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Qikyra
  Ervaring met waarzegger Qikyra
  Lieve Qikyra, Dank je wel voor de altijd mooie voorspellingen, en ja hoor wat je ook voorspeld hebt, is de volle waarheid.
Is al een deel uitgekomen. Ook heb je heel goed contact met onze dierbaren, wat je daar allemaal van vertelde en de beelden dat je zag dat ze doorgaven, was op sommige momenten om er even stil van te worden. We zijn enorm dankbaar dat je op ons pad bent gekomen, tot gauw vele groetjes Angelique en Emiel xxx.




Ervaring van angelique met waarzegger Qikyra   Ervaring van angelique met waarzegger Qikyra   Ervaring van angelique geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Dankjewel lieve Sabine voor je reading, ik hoop T snel weer te horen en te zien.❤ liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Sabine   Ervaring van Nathalie met waarzegger Sabine   Ervaring van Nathalie geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wouw, super bedankt voor de mooie fotoreading van daarnet, wat je zei over mij klop volledig, thanks sanne je bent top .




Ervaring van A. met waarzegger Sanne   Ervaring van A. met waarzegger Sanne   Ervaring van A. geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Odette is altijd bezet omdat ze keigoed is, to the point en het stroomt eruit. Ik vond dat ze meer referenties verdiende, vandaar dit bericht. Dank je wel voor de tips, ik ga ze opschrijven en tot achter een aantal maanden.




Ervaring van K met waarzegger Odette   Ervaring van K met waarzegger Odette   Ervaring van K geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dania
  Ervaring met waarzegger Dania
  Hoi Dania,
Ik heb u onlangs gesproken het was zeer mooi omdat het herkenbaar was, u vertelde zaken die ik kon herkennen en dat deed me deugd. ik hoop dat het allemaal komt zoals je zei, maar dat is natuurlijk afwachten, het klonk alvast zeer hoopvol en dat is altijd fijn om te horen, veel liefs.




Ervaring van karo met waarzegger Dania   Ervaring van karo met waarzegger Dania   Ervaring van karo geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-almere.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden